ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ

 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε Η ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ



ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΤΙΑ ΙΙ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε  Η ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ  ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.

ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 21.653 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ ΙΙ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

ΩΜΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ  ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΦΕΡΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΤΕ  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!!

ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΕΤΕ?????

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
 
Ν.Π. PRAKSIS- Προγράμματα Ανάπτυξης  Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής  Συνεργασίας  Α΄ΔΟΣΗ 967.491,48 ΕΥΡΩ



«Επιχορήγηση Ν.Π. Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Α.Μ.Κ.Ε. για την υλοποίηση
του έργου ESTIA ΙΙ-Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία» 5.549.579,86 ΕΥΡΩ



«Ενίσχυση του θεσμού της   επαγγελματικής επιτροπείας ασυνόδευτων ανηλίκων» 7.409.140,48 ΕΥΡΩ


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ,ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

 1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10. Οπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Ολες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

 

14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠΗΓΗ https://www.e-synews.gr/

==========================


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 







ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ...



ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:





ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

-------------------------------------------







Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣ



email.e.sy.lindion.lardos@gmail.com 
THΛ: 2244023924
ΚΙΝ: 6909652070
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Τ.Κ 85102

 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ''Ε.ΣΥ.'' ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ   ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
 ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
  •  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ 
  • ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗΣ 
  • ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
  • ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 
  •  ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ    
  •  ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ  
  •              
Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ - social media

Facebook - Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

ΝΕΑ ΠΟΝΤΟΡΙΑ - blogspot ΠΑΤΑ ΕΔΩ 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια