ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η Gazprom ο Αγωγος Yamal-Europe Και Οι Τιμές Του Φυσικού Αερίου Στην Ευρώπη Ενδέχεται Να Φτάσουν Σε Νέα Υψηλά Τις Επόμενες Ημέρες

 




Η Gazprom έχει κλείσει τον αγωγό φυσικού αερίου Yamal-Europe για διαμετακόμιση φυσικού αερίου στις 14 Μαρτίου

ΜΟΣΧΑ, 13 Μαρτίου – RIA Novosti. Η Gazprom έχει κλείσει ξανά τον αγωγό Yamal-Europe για διαμετακόμιση φυσικού αερίου μέσω της Πολωνίας, έχοντας εξαγοράσει το 16% της προσφοράς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας τακτικής δημοπρασίας στην πλατφόρμα GSA.
Στην τελευταία δημοπρασία, η εταιρεία παρήγγειλε δυναμικότητα ύψους 591.000 κυβικών μέτρων ανά ώρα από τα προτεινόμενα 3,7 εκατομμύρια κυβικά μέτρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις 8:00 ώρα Μόσχας στις 14 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της ημέρας.
.
Επιπλέον, η Gazprom παρήγγειλε επιπλέον 1,43 εκατομμύρια κυβικά μέτρα την ώρα για άντληση φυσικού αερίου αυτήν τη νύχτα – από τις 22:00 ώρα Μόσχας έως τις 08:00 ώρα Μόσχας στις 14 Μαρτίου.
.
.
Από τις 25 Φεβρουαρίου, η εταιρεία άρχισε και πάλι να δεσμεύει εν μέρει τις δυνατότητες της Yamal-Europe. Ταυτόχρονα, η Gazprom δεν είχε δεσμεύσει χωρητικότητες για διαμετακόμιση φυσικού αερίου μέσω της Πολωνίας για τον Φεβρουάριο, επομένως είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει μόνο ημερήσιες και ενδοημερήσιες βραχυπρόθεσμες κρατήσεις.
Επιπλέον, στις 26 Φεβρουαρίου, η εταιρεία επανέλαβε τις άμεσες παραδόσεις μέσω της Yamal-Europe για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο.
Οι ειδικοί σημειώνουν αύξηση της ζήτησης για ρωσικό φυσικό αέριο λόγω επιδεινούμενων γεωπολιτικών κινδύνων. Σε αυτό το πλαίσιο, αυξήθηκε και η διαμετακόμιση ρωσικού φυσικού αερίου μέσω της Ουκρανίας.
…………………………….
Αναλυτές: Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη ενδέχεται να φτάσουν σε νέα υψηλά τις επόμενες ημέρες

Αναλυτής Belova: οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη μπορεί να ξεπεράσουν τα 4.000 δολάρια ανά χίλια κυβικά μέτρα

ΜΟΣΧΑ, 13 Μαρτίου – RIA Novosti. Οι τιμές των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του φυσικού αερίου στην Ευρώπη είναι ασταθείς, η κατεύθυνση της κίνησής τους τις επόμενες ημέρες και ώρες είναι δύσκολο να προβλεφθεί, ενδέχεται να ξεπεράσουν το ρεκόρ των 4.000 δολαρίων ανά χίλια κυβικά μέτρα στο εγγύς μέλλον, ανέφεραν αναλυτές σε συνέντευξη από το RIA Novosti.
“Στο τρέχον περιβάλλον, το “στρατιωτικό ασφάλιστρο” μπορεί να αυξήσει την τιμή του φυσικού αερίου σε νέα επίπεδα ρεκόρ. Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο τις επόμενες ώρες όσο και τις επόμενες εβδομάδες”, δήλωσε νωρίτερα η Μαρία Μπέλοβα, διευθύντρια έρευνας στη VYGON Consulting.

Πάνω από $4.000;

Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη τη Δευτέρα για πρώτη φορά στην ιστορία ξεπέρασαν τα 3.000 δολάρια ανά χίλια κυβικά μέτρα και ενημέρωσαν τα ιστορικά υψηλά τους αρκετές φορές. Στη συνέχεια, οι τιμές έφτασαν στο όριο των $4.000, αλλά δεν έφτασαν ποτέ – σταμάτησαν στο επίπεδο των $3.892. Το κόστος ήταν τετραπλάσιο από τη μέση τιμή των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης φυσικού αερίου τον Φεβρουάριο – σχεδόν 950 δολάρια.
.

Αυτή η δυναμική των τιμών, σημειώνει η Belova, συνδέεται κατά κύριο λόγο με την ενεργό χαλάρωση της σπείρας των κυρώσεων. Η αγορά, πιθανότατα, περιέλαβε στα εισαγωγικά τη δυνατότητα μερικής ή πλήρους διακοπής των προμηθειών ρωσικού φυσικού αερίου. Μια στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος μιας χώρας διέλευσης αυξάνει επίσης τον κίνδυνο ζημιάς στην υποδομή μεταφοράς φυσικού αερίου, είπε.
Ο Igor Galaktionov, ειδικός στο BCS World of Investments, συμφωνεί μαζί της. «Η απότομη αύξηση των τιμών συνδέεται με φόβους λόγω της προμήθειας ρωσικού φυσικού αερίου στην ΕΕ, όπου καταλαμβάνει περίπου το 40-45% στη δομή των εισαγωγών φυσικού αερίου. Η κίνηση θα μπορούσε να ενισχυθεί από έναν κερδοσκοπικό παράγοντα, ο οποίος εξηγεί επακόλουθη απότομη πτώση των τιμών», είπε.

Χίλια δολάρια για χίλια κυβικά μέτρα – μέχρι το τέλος του χρόνου

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, μετά την ενημέρωση του ιστορικού μέγιστου, υποχώρησαν τρεις φορές μέσα σε λίγες ημέρες και διαπραγματεύθηκαν κάτω από τα 1.300 δολάρια την Παρασκευή.
“Οι αρνητικές προσδοκίες έχουν αντικατασταθεί από μέτρια αισιοδοξία. Από τη μια πλευρά, ενώ το σύνολο των κυρώσεων έχει στραφεί προς το πετρέλαιο και τα προϊόντα πετρελαίου, από την άλλη πλευρά, οι αξιωματούχοι της ΕΕ αναγνωρίζουν την αδυναμία μιας γρήγορης και ανώδυνης απόρριψης του ρωσικού φυσικού αερίου,” Belova προσθέτει.
Το επίπεδο αβεβαιότητας παραμένει υψηλό, επομένως η αστάθεια στα συμβόλαια φυσικού αερίου μπορεί να παραμείνει, δήλωσε αναλυτής της BCS World of Investments. Μια νέα έκρηξη, πιστεύει, θα μπορούσε να συμβεί εάν κλιμακωθεί η ρητορική των κυρώσεων, καθώς και εάν επιδεινωθούν οι καιρικές συνθήκες στην ΕΕ, η οποία είναι γεμάτη με αύξηση της κατανάλωσης φυσικού αερίου και πιο εντατικό άδειασμα των εγκαταστάσεων αποθήκευσης αερίου, οι οποίες έχουν ήδη πληρωθεί κατά δέκα τοις εκατό κάτω από τα κανονικά επίπεδα για αυτήν την εποχή του χρόνου.
Η αγορά spot φυσικού αερίου βρίσκεται σε κατάσταση έντασης από το περασμένο καλοκαίρι, επομένως ακόμη και οποιαδήποτε απρόσεκτη λέξη (πόσο μάλλον δράση) μπορεί να οδηγήσει ξανά σε ενημέρωση των ρεκόρ τιμών, ειδικά στο πλαίσιο της εξάντλησης των αποθεμάτων φυσικού αερίου στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης της ΕΕ, VYGON Consulting ο αναλυτής είναι σίγουρος.
«Όσον αφορά την πτώση των τιμών του φυσικού αερίου, δεν αναμένουμε τιμές κάτω από τα 1.000 δολάρια ανά χίλια κυβικά μέτρα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2022», προσθέτει.
Αλλά μια σημαντική αύξηση στις τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη, όταν η μέση τιμή spot στον δείκτη TTF κυμαινόταν στην περιοχή των 250-300 $ ανά χίλια κυβικά μέτρα. Στο τέλος του καλοκαιριού, η αξία του συμβολαίου με παράδοση «προηγούμενη ημέρα» ξεπέρασε τα 600 δολάρια και στις αρχές Οκτωβρίου ήταν ήδη 1.000 δολάρια.
Οι ειδικοί απέδωσαν την άνοδο των τιμών σε διάφορους παράγοντες: υψηλή ζήτηση για υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) στην Ασία, περιορισμένη προσφορά από μεγάλους προμηθευτές και χαμηλά επίπεδα πληρότητας υπόγειων αποθηκευτικών χώρων στην Ευρώπη μετά από έναν μακρύ κρύο χειμώνα και ένα ζεστό καλοκαίρι το 2021. Τόσο επίμονα υψηλές τιμές δεν έχουν παρατηρηθεί σε ολόκληρη την ιστορία της λειτουργίας των κόμβων φυσικού αερίου στην Ευρώπη – από το 1996.

Θα έχει αρκετό φυσικό αέριο η Ευρώπη;

Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος προμηθευτής φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Την ίδια στιγμή, οι Ευρωπαίοι προμηθευτές σχεδιάζουν να μειώσουν τις αγορές ρωσικού φυσικού αερίου.
Τώρα το επίπεδο πληρότητας του ευρωπαϊκού «υπόγειου» – στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια. Τα αποθέματα που έγιναν πέρυσι σε υπόγειες αποθήκες φυσικού αερίου μηδενίστηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου και τώρα η απόσυρση – η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι τα μέσα Απριλίου – προέρχεται από το υπόλοιπο φυσικό αέριο των προηγούμενων ετών.
Τώρα η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια σοβαρή πρόκληση για την αναπλήρωση των αποθεμάτων στις αποθήκες το καλοκαίρι: θα είναι απαραίτητο να αντληθούν τόσο σημαντικοί όγκοι φυσικού αερίου που δεν έχουν αντληθεί ποτέ σε μία καλοκαιρινή περίοδο, τόνισε η Gazprom. Αυτό θα επηρεάσει σημαντικά το κόστος του φυσικού αερίου στην αγορά, σημείωσε επίσης η εταιρεία.
«Για να καταφέρουμε να αντλήσουμε 50 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα στους υπόλοιπους 6 μήνες μέχρι τον Οκτώβριο, η μέση αύξηση της πληρότητας UGS θα πρέπει να είναι περίπου εννέα δισεκατομμύρια το μήνα, κάτι που είναι αρκετά φιλόδοξο και δύσκολο έργο», δήλωσε ο Dmitry Skryabin, διαχειριστής χαρτοφυλακίου στην Alfa. Κεφάλαιο, σημειώθηκε νωρίτερα. Μέχρι το τέλος της περιόδου απόσυρσης, το συνολικό ποσοστό πληρότητας των ευρωπαϊκών αποθηκευτικών εγκαταστάσεων αναμένεται να μειωθεί στο 20%, τόνισε.
.
Η κατάσταση στην αγορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη παραμένει δύσκολη: οι τιμές ανανεώνουν τα ιστορικά υψηλά τους, η πληρότητα των ευρωπαϊκών εγκαταστάσεων αποθήκευσης αερίου είναι στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια, η επιλογή συνεχίζεται και μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να πει εάν οι ευρωπαίοι καταναλωτές θα αντλήσουν αρκετά αέριο στους «μετρό» μέχρι το χειμώνα.
Η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου. Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε στόχο της «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια». Για αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί «αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας», να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όλοι οι εγκληματίες πολέμου που ευθύνονται για «αιματοβαμμένα εγκλήματα κατά αμάχων» στο Ντονμπάς. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις χτυπούν μόνο στρατιωτικές υποδομές και ουκρανικά στρατεύματα. Με την υποστήριξη των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι ομάδες DPR και LPR αναπτύσσουν επίθεση. Όμως δεν γίνεται λόγος για κατοχή της Ουκρανίας, τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας.
Σε απάντηση, οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι χώρες της ΕΕ και μια σειρά από άλλα κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, επέβαλαν νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και μεγάλων ρωσικών οργανισμών.
Όπως δήλωσε προηγουμένως ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ , οι δυτικές κυρώσεις είναι πολύ σοβαρές, η Ρωσία προετοιμάστηκε για αυτές εκ των προτέρων. Πρόσθεσε ότι απαιτούν ανάλυση και συντονισμό των τμημάτων προκειμένου να αναπτυχθούν μέτρα αντίδρασης που να συνάδουν με τα συμφέροντα της Ρωσίας.
Ο διευθυντής του Τμήματος Οικονομικής Συνεργασίας του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Ντμίτρι Μπιριχέφσκι δήλωσε στο RIA Novosti ότι η αντίδραση της Μόσχας στις δυτικές κυρώσεις θα είναι άμεση και ευαίσθητη και ότι η εργασία για τα μέτρα αντίδρασης βρίσκεται σε εξέλιξη προς όλες τις κατευθύνσεις. Σημείωσε ότι ενόψει των αυξημένων περιορισμών, η ρωσική πλευρά μειώνει τη χρήση του δολαρίου σε συναλλαγματικά αποθέματα και εξωτερικούς διακανονισμούς, στρέφεται σε μη δυτικές κεφαλαιαγορές και επίσης καταβάλλει προσπάθειες για την προστασία των επενδυτικών σχεδίων από εξωτερική αρνητική επιρροή. Ο διπλωμάτης τόνισε ότι η Μόσχα λυπάται που η ΕΕ εξαπέλυσε έναν «ολοκληρωτικό οικονομικό πόλεμο» κατά της Ρωσίας. Ταυτόχρονα, σημείωσε ο Birichevsky, οι κυρώσεις της ΕΕ προκαλούν τεράστια ζημιά στους πολίτες της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι λόγοι για την εισαγωγή τους είναι δύσκολο να δικαιολογηθούν λογικά.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών πρόσθεσε αργότερα ότι οι λίστες με αντίποινα προσωπικών κυρώσεων κατά της Δύσης ήταν έτοιμες.

…………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΑ 2.900$/κμ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ “ΣΥΝΕΧΑΡΗ” ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΟΝ Nord Stream 2 !!!

Μεντβέντεφ – Η ΕΕ θα πληρώσει σύντομα διπλά για το φυσικό αέριο. (2000€/χίλια κ.μ. αερίου). Η ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ Ε.Ε. ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ !!!

Novak: Η άρνηση του ρωσικού πετρελαίου θα οδηγήσει σε καταστροφή για την παγκόσμια αγορά !! «Η άνοδος των τιμών θα είναι απρόβλεπτη – περισσότερα από 300 δολάρια το βαρέλι» !!!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

……………………………………………………………………….

……………………………………………………………………

ΠΗΓΗ https://alfeiospotamos.gr/


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.








ΠΗΓΗ https://www.e-synews.gr/


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια