ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

 






Για άλλη μια φορά όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, τα Ελληνικά ΜΜΕ επιδίδονται σε αγώνα λασπολογίας στο πρόσωπο του κ.Αρτέμη Σώρρα και του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. Αποδεικνύοντας για αλλη μια φορά, πως επάξια διατηρούν την ''τελευταία'' θέση, ως τα πιο ''Αφερέγγυα'' μετά την πρόσφατη πτώσης τους, αλλων 30 θέσεων στην κατάταξη των ΜΜΕ της Ευρώπης! "Πρωταθλήτρια" πάλι η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που ανέλαβε φαίνεται ξανά "εργολαβία", πρωτοστατώντας με δύο αρθρογράφους της, τους Διονύση Θανάσουλα και Φρίξο Δρακοντίδη, να θέσουν το πλαίσιο και την γραμμή της καθεστωτικής προπαγάνδας, που ασφαλώς θα υιοθετήσουν με τη σειρά τους τα υπόλοιπα συστημικά σόσιαλ και ΜΜΕ. Η πασιφανέστατη πια ολοσχερής έλλειψη επαγγελματισμού και ''δημοσιογραφικής δεοντολογίας'', καταδεικνύεται από την εμμονή στρέβλωσης γεγονότων αλλα και της ασύδοτης, αδιακρίτως προσβολής, σε βάρος Ελλήνων Πολιτών, που συμμετείχαν 15/05/2022 στο "ΑΝΟΙΧΤΟ" προς όλους ΣΥΜΠΟΣΙΟ, του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “Ε5 – ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” και "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" στο Λαγονήσι Αττικής. Επιδιδόμενοι μάλιστα οι αρθρογράφοι σε αβάσιμες στρεβλές ερμηνείες των δημοσιοποιημένων απο τους ίδιους τους συμμετέχοντες πολίτες βίντεο και φωτογραφίες , αλλά και κοσμώντας τα άρθρα τους, με παραποιημένα ιστορικού στοιχεία, των οικονομικών εργαλείων, δικαστικών αποφάσεων και άλλων κρατικών επίσημων επικυρωμένων εγγράφων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια για πολλοστή φορά, να αποπλανήσουν ''Έλληνες Πολίτες''. Οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως με την στάση σας αυτή το μόνο που καταφέρνετε, είναι να κάνετε ολοένα και περισσότερο αντιληπτή, στο συνολο των Ελλήνων πολιτών, την πλάνη που υπάρχει στα ΜΜΕ και ΕΤΣΙ ενεργοποιούνται όλο και περισσότερα νεα μέλη στον πολιτικό φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΠΔ ΑΙΓΑΙΟΥ


ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΠΔ ΑΙΓΑΙΟΥ eMail: Tmima.TipouPE@gmail.com Τηλ.: 694 553 7788

ΠΗΓΗ https://www.youtube.com/watch?v=bbRbdNYqaSw


=======================================================


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣ - Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ

email.e.sy.lindion.lardos@gmail.com 
THΛ: 6909652070 - 6977798826
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Τ.Κ 85102


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ''Ε.ΣΥ.'' ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.


ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ     ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.


2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:




ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

====================================


……………………………………………………………………

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.








Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια